Dont work, BUAAA

Go down

Dont work, BUAAA

Post  Deas on Fri Jun 27, 2008 11:57 pm

Well!

First. Sorry for my bad english. Laughing Ok.
I from Brazil, and i need play Mega Rose Very Happy ...BUT i have any problams Crying or Very sad
I have a update upground in Rose Online Evo,
So far so good, I install the patch of Mega Rose, and run the file. (Already set the file Iconfig.nhd) run the file, appears the logo-type of graviti, and then goes out and an error in the file Trose , I click "not send". and try again. and change nothing pale

I do not know what to do more lol pale

Deas
Guest


Back to top Go down

Re: Dont work, BUAAA

Post  Guest on Sat Jun 28, 2008 12:28 am

Run the TriggerDetect. Then set the options to how you want and exit it. After that use the launcher to start Rose. It should be fixed then.

Thanks,
Agony

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Dont work, BUAAA

Post  deas on Sat Jun 28, 2008 1:06 am

THSS

I RUN IT NOW!!! I LOVE.

deas
Guest


Back to top Go down

Re: Dont work, BUAAA

Post  wootty on Fri Aug 08, 2008 11:57 pm

i have some problem i did the same thing dint work what should i change it in while im on trigger detect?

wootty

Number of posts : 1
Age : 28
Registration date : 2008-08-08

View user profile

Back to top Go down

Re: Dont work, BUAAA

Post  Choseal on Sat Aug 16, 2008 6:49 pm

The settings that you think your pc can handle Wink
avatar
Choseal

Number of posts : 8
Age : 24
Location : The Netherlands
Registration date : 2008-07-03

View user profile http://megaroses.heavenforum.com/

Back to top Go down

Re: Dont work, BUAAA

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum